На 21.11 и 22.11 успешно завърши поредния присъствен модул по "Управление на човешки ресурси". Участие взеха курсисти от различни браншове, желаещи да подобрят и актуализират познанията си в избраното направление.
С помощта на нашия преподавател- г-жа Елица Боюкова, участниците овладяха практически умения, насочени към избора, мотивацията и управлението на персонала. Всеки от курсистите придоби международен сертификат от системата за бизнес обучения на 1ВС!
Пожелаваме им много професионални успехи и прилагане на придобитите знания!
Имате познания по английски език, но се чувствате неуверени в работна бизнес среда. Предлагаме Ви успешно решение с цел Вашето кариерно израстване!

Развийте езиковите си умения в работна среда с предлаганото от 1ВС обучение по бизнес английски език. Учете се от преподаватели с международен опит и познания за съвременното бизнес общуване.

По време на курса ще научите как:
- Да използвате познанията си по английски в различни професионални области;
- Успешно да провеждате телефонни бизнес разговори;
- Да изготвяте професионални бизнес имейли;
- Да създавате съвременни бизнес презентации;
- Да водите бизнес преговори с вашите партньори.

Курсът по бизнес английски на 1ВС Ви предлага съвременни и модерни подходи на обучение с много интерактивност и възможност да надградите езиковите си умения в различни ситуационни диалози. Всички материали, които получавате са оригинални преводи на австрийската система за обучение 1ВС.

Участието в обучението по Бизнес английски се удостоверява, след успешно полагане на изпита, с международно признат сертификат. Всеки сертификат притежава уникален код на 1BC®, както и печат на ОЕЕС (Organisation for Economic Education, Evaluation and Certification) – гаранция за високото качество на обучението, както и за автентичността на сертификата.


За въпроси относно програмата на обучение и заявка за участие можете да ни намерите на: +359888 00 69 60; +359 2 426 67 20 или на имейл: office@1bc.bg
Дистанционното обучение на бизнес курсове 1st ВС предлага неограничен достъп, индивидуално планиране на учебния график, обратна връзка от преподавател за успеваемостта на всеки курсист и завършване с международно признат сертификат.Възползвайте се от удобството на дистанционния курс.Планирайте сами своето професионално обучение!
За повече въпроси: +359 888 00 69 60 или office@1bc.bg!
Доведете приятел и изберете модул с 10% намаление от стойността!
По повод великденските празници Агенция Кариера ООД обявява отстъпка за всички актуални обучения, лицензирани по системата на 1ВС! Изберете най-подходящото според Вашите нужди: Маркетинг и бранд мениджмънт, Управление на Човешките ресурси, Фирмено управление, Финансов мениджмънт и инвестиции. Можете да се включите както в присъствен курс, така и в дистанционно обучение!
Многоаспектните анализи, проведени върху учебната система на 1ВС, дават гаранция за качество, подкрепено от TÜV AUSTRIA. Включете се в обучение, предлагащо Ви достъпен международен сертификат, с австрийско качество!
Заявете участие за някое от нашите обучения до 31.12.2014г. и вземете 10% отстъпка от стойността!
Поради засиления интерес към модула "Управление на човешки ресурси", Агенция Кариера обявява допълнителни дати в рамките на настоящата календарна година. Заповядайте на 22 и 23 ноември и обогатете познанията си в една от най-търсените и модерни специалности!
За да успее да отговори на нарастващия международен интерес към стандартизирано икономическо обучение от високо ниво, 1BC увеличи своя екип. Герхард Амбергер и Алекзандър Розенгер, и двамата с дългогодишен опит в разпространението на образователни програми, получиха през тази година магистърски лиценз от 1BC, в рамките на дейността по присъединяване на нови франчайз партньори.
Фокусът на дейността е насочен към всички страни от Югоизточна Европа, както и в Азия, където интерес проявяват страни като Тайланд и Мианмар.
Поздравяваме новите ни партньори и им пожелаваме много успехи в общата ни дейност!
На 19.12.2015г. (събота) и 20.12.2015г. (неделя) се проведе интензивно обучение по модул
"Маркетинг и бранд мениджмънт".
Датите баха извънредни и последни за 2015г. поради засиления интерес към този модул.
Следете нашия сайт или фейсбук страница за актуални дати на обучението по Маркетинг и бранд мениджмънт през 2016г.
Забележка:
*Курсът е предназначен за начинаещи и стартира при група от поне четирима души.

За въпроси относно предлаганите от нас обучения, можете да се обърнете към нас ТУК както и на телефон
+359 2 4266720 и +359 888 006960.

Коледа наближава!
До края на месец декември можете да се възползвате от нашите промоционални пакети:

*Самостоятелен модул - 10% отстъпка
*Пакет "Бизнес мениджър" - 15% отстъпка
*Пакет "Финансов мениджър" - 15% отстъпка

Как?
Заявете желание за участие до 31.12

Забележка:
*Можете да стартирате обучението през месец Януари
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7 8