Заповядайте на съботно-неделния интензивен курс по "Управление на човешки ресурси" (19-20 март 2016г)!
Разширете своите познания с едно от най-търсените бизнес обучения!
Ще имате възможност да се запознаете с ключови компетентности от сферата на човешките ресурси.
Очакват Ви:
- специално подбрани теми;
- интерактивност и практическа насоченост;
- множество казуси;
- възможност за събеседване и обмяна на опит;
- достъпно представена информация от експерти в областта на бизнес обученията;
- международен сертификат за завършено обучение;

Курсът се провежда в присъствена или в дистанционна форма.
За записване до 01.03.2016г- 10% от редовната цена!
Повече информация относно предлаганите от Агенция Кариера обучения можете да получите на тел: +359 888 00 69 60 или на имейл: office@1bc.bg
Каква е най-важната цел на отдела по Маркетинг- добра реклама за Вашите продукти или услуги и разпознаваемост на компанията от възможно най-много клиенти?
Научете, как мислят потребителите и с какво асоцират марката продукти, които предлагате! Разберете, как да бъдете запомнящ се бранд, увеличавайки Вашите продажби!

За кого е това обучение?
- начинаещи, които имат желание да се развиват в областта на маркетинга;
- служители, решили да сменят отдела или направлението, в което работят;
- специалисти, които имат желание да актуализират знанията си;
- собственици на малки фирми, които искат да увеличат своите клиенти;
- работодатели, които искат да имат добре подготвени служители;
- хора, които искат да разширят компетенциите си, ставайки по-конкурентноспособни на трудовия пазар.
Предлагаме Ви обучение, което да даде старт на кариерата Ви като маркетинг специалист!

Какво получавате?
- висок стандарт на обучение, съобразен с условията на Международната мрежа за бизнес образование (IBEN);
- актуална информация, предоставена достъпно от нашите дългогодишни преподаватели;
- множество практически казуси и дискусии от реалната практика;
- възможност за консултация с преподавателя;
- международен сертификат за завършено обучение (OEEC).

Не пропускайте възможността да станете квалифициран специалист!
Заявете своето участие на имейл office@1bc.bg или на телефон: +359 888 00 69 60! Очакваме Ви!
Във връзка с наближаващите коледни празници 1ВС обявява намаление на всички предлагани бизнес обучения. При закупуване на избран от Вас присъствен или дистанционен модул до 31.12.2015г. получавате 10% отстъпка от стойността на курса!
Повече информация за актуалните обучения, както и заявка за участие в курс, можете да направите на нашия имейл: office@1bc.bg или на тел: +359 888 00 69 60. Весели празници!
На 21.11 и 22.11 успешно завърши поредния присъствен модул по "Управление на човешки ресурси". Участие взеха курсисти от различни браншове, желаещи да подобрят и актуализират познанията си в избраното направление.
С помощта на нашия преподавател- г-жа Елица Боюкова, участниците овладяха практически умения, насочени към избора, мотивацията и управлението на персонала. Всеки от курсистите придоби международен сертификат от системата за бизнес обучения на 1ВС!
Пожелаваме им много професионални успехи и прилагане на придобитите знания!
Имате познания по английски език, но се чувствате неуверени в работна бизнес среда. Предлагаме Ви успешно решение с цел Вашето кариерно израстване!

Развийте езиковите си умения в работна среда с предлаганото от 1ВС обучение по бизнес английски език. Учете се от преподаватели с международен опит и познания за съвременното бизнес общуване.

По време на курса ще научите как:
- Да използвате познанията си по английски в различни професионални области;
- Успешно да провеждате телефонни бизнес разговори;
- Да изготвяте професионални бизнес имейли;
- Да създавате съвременни бизнес презентации;
- Да водите бизнес преговори с вашите партньори.

Курсът по бизнес английски на 1ВС Ви предлага съвременни и модерни подходи на обучение с много интерактивност и възможност да надградите езиковите си умения в различни ситуационни диалози. Всички материали, които получавате са оригинални преводи на австрийската система за обучение 1ВС.

Участието в обучението по Бизнес английски се удостоверява, след успешно полагане на изпита, с международно признат сертификат. Всеки сертификат притежава уникален код на 1BC®, както и печат на ОЕЕС (Organisation for Economic Education, Evaluation and Certification) – гаранция за високото качество на обучението, както и за автентичността на сертификата.


За въпроси относно програмата на обучение и заявка за участие можете да ни намерите на: +359888 00 69 60; +359 2 426 67 20 или на имейл: office@1bc.bg
Дистанционното обучение на бизнес курсове 1st ВС предлага неограничен достъп, индивидуално планиране на учебния график, обратна връзка от преподавател за успеваемостта на всеки курсист и завършване с международно признат сертификат.Възползвайте се от удобството на дистанционния курс.Планирайте сами своето професионално обучение!
За повече въпроси: +359 888 00 69 60 или office@1bc.bg!
Доведете приятел и изберете модул с 10% намаление от стойността!
По повод великденските празници Агенция Кариера ООД обявява отстъпка за всички актуални обучения, лицензирани по системата на 1ВС! Изберете най-подходящото според Вашите нужди: Маркетинг и бранд мениджмънт, Управление на Човешките ресурси, Фирмено управление, Финансов мениджмънт и инвестиции. Можете да се включите както в присъствен курс, така и в дистанционно обучение!
Многоаспектните анализи, проведени върху учебната система на 1ВС, дават гаранция за качество, подкрепено от TÜV AUSTRIA. Включете се в обучение, предлагащо Ви достъпен международен сертификат, с австрийско качество!
Заявете участие за някое от нашите обучения до 31.12.2014г. и вземете 10% отстъпка от стойността!
Поради засиления интерес към модула "Управление на човешки ресурси", Агенция Кариера обявява допълнителни дати в рамките на настоящата календарна година. Заповядайте на 22 и 23 ноември и обогатете познанията си в една от най-търсените и модерни специалности!
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6