изглед за печат
изпрати на приятел
След горещите летни месеци, с удоволствие приветстваме всички желаещи да се включат в есенното предложение на курса "Управление на човешки ресурси".

Програмата е предназначена за хора:
• които желаят да изградят кариера в конкретна област;
• да актуализират знанията си;
• да сменят отдела, в който работят;
• или се нуждаят от международно сертифициране;

Обучението по Управление на човешки ресурси е изцяло преведено на български език.
Не е необходима предварителна подготовка или тест, за да се включително.

Повече информация за обучението, както и пълна програма, можете да получите на тел: +359 888 00 69 60 или на имейл:office@1bc.bg.

изглед за печат
изпрати на приятел
Развийте езиковите си умения с предлаганото от 1ВС обучение по бизнес английски език. Учете се от преподаватели с международен опит и познания за съвременното бизнес общуване.

По време на курса ще научите как:
- Успешно и професионално да представите себе си и фирмата, за която работите;
- Успешно да провеждате телефонни бизнес разговори;
- Да изготвяте професионални бизнес имейли;
- Да създавате съвременни бизнес презентации;
- Да водите бизнес преговори с вашите партньори.

Курсът по бизнес английски на 1ВС Ви предлага съвременни и модерни подходи на обучение с много интерактивност и възможност да надградите езиковите си умения в различни ситуационни диалози.
Участието Ви в обучението по Бизнес английски се удостоверява, след успешно полагане на изпита, с международно признат сертификат.

Всеки сертификат притежава уникален код на 1BC®, както и печат на ОЕЕС (Organisation for Economic Education, Evaluation and Certification) – гаранция за високото качество на обучението, както и за автентичността на сертификата.

За въпроси относно програмата на обучение и заявка за участие можете да ни намерите на: +359888 00 69 60 или на имейл: office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
Дори родените лидери имат нужда от усъвършенстване на уменията за ръководене!

Модулът "Фирмено управление" е за неспециалисти, които искатда усвоят основните познания и инструментите на управление или да обогатят вече придобити компетенции.

Акцентът в курса са разнообразните аспекти от планирането и прилагането на стратегии за управление на организацията.
Цел на обучението е, след успешното му завършване, участниците да внедрят стратегически компоненти в управлението и да прилагат методи за анализ, решаващи за ръководенето на една организация.

Съдържание:

- Основи на фирменото управлението

- Стратегически мениджмънт

- Стратегически подходи

- Формулиране на стратегии

- Стратегическо управление и стойностно-базиран мениджмънт

- Управление на ефективността

- Практически примери за прилагане на Балансирана карта.


За повече информация и записване: +359 888 00 69 60; office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
Нови дати за интензивната програма по HR Management.
Обучението ще акцентира върху методите за подбор на персонал,
мотивация и оценка!
Присъединете се към хилядите, които станаха част от европейските академични обучения 1st Businesss Certificate!
Повече информация и заявка за участие можете да направите на тел:0888 00 69 60; office@1bc.bg!
изглед за печат
изпрати на приятел
Представяме Ви общ поглед на придобилата известност през последните няколко години професия- "HR"
През последните години HR индустрията претърпява все по-голям прогрес.
Като че ли, все по-масово и в нашата страна служителят, работещ в отдел Човешки ресурси, спира да се възприема само като така известното ТРЗ или този, към когото се обръщаме за болнични и отпуски. Специалистите по човешки ресурси стават все по-ценени поради налагащата се мултифункционална роля. Тяхна е отговорността да допринесат за ефективното формиране на екип, съставен от взаимноподхождащи си и допълващи се колеги. Подбор, набиране (рекрутинг), обучение и програми за развитие са част от отговорните на съвременните HR-и.
Една от основните причини, поради които хората избират кариера в областта на човешките ресурси е възможността да бъдат част от стратегическото планиране на бизнеса, подпомагайки организацията чрез правилното привличане на професионалисти в нея.
Тук с всичка сила важи правилото: един бизнес е толкова добър, колкото са добри неговите служители, а за да бъдат добри служителите е необходим също толкова квалифициран екип от човешки ресурси.

Редовна комуникация с персонала и насоки относно неговото представяне и развитие са ключови за израстването на една организация. Друга основна роля е създаването на екипно усещане между отдели, които могат да съществуват сами за себе си като например: IT отделът, Отдел „Продажби“ или Финансовата дирекция.


Kато основни позиции, свързани с професията HR можем да отличим:
HR администратор- обикновено се счита за базова позиция, отговорна за обработка и архивирането на досиетата, например- трудовите договори.
Рекрутър- изцяло зает с публикуването на свободни работни позиции и провеждането на интервюта.
HR Специалист- отговаря за дейности като набирането на нови служители, предложения за заплащане, въвеждащи обучения, проследяване на отсъствия, уволения.
HR-и, специализирани в обучението и развитието на персонала;
HR Мениджър- стратегическа роля, включваща набор от политики, процеси и практики, обвързани с бизнес нуждите на организацията. Участва в управлението на екипа по човешките ресурси и регулира изпълнението на техните отговорности. Следи за актуализиране на възнаграждения и изменения в трудовото законодателство.
Към каквато и позиция от по-горните да се стремите, помнете, че служителят, работещ в отдел „Човешки ресурси“, трябва да е социална личност, отговорна за доброто развитие на всеки колектив.
Повече информация за сертифицирани курсове по Управление на човешки ресурси можете да намерите на нашия сайт, секция "Модули" или директно да ни попитате за предстоящата лятна група по HR Management 15-16.07.
изглед за печат
изпрати на приятел
Скъпи клиенти, бихме искали да Ви информираме, че считано от 24.04.2017г 1st Business Certificate Bulgaria има нов офис адрес.
Можете да ни откриете на бул. Александър Стамболийски №134, ет.4.
Очакваме Ви!
изглед за печат
изпрати на приятел
Пролетната група по HR Management започва своето формиране!
Ако и Вие искате да се освежите с нови знания, позънете ни и попитайте за условията на участие! Очакваме Ви на тел: 0888 00 69 60 или на имейл:office@1bc.bg!
изглед за печат
изпрати на приятел
Стартира запосването в първата за годината група по Управление на човешки ресурси! Започнете годината с още повече знания и още повече възможности за кариерно развитие!
За всички участници, запазили място до 31.12, сме подготвили празнични отстъпки!

По време на международно признатия курс на 1ВС ще получите:

- висок стандарт на обучение, съобразен с условията на Международната мрежа за бизнес образование (IBEN);
- специално подбрани теми;
- интерактивност и практическа насоченост;
- множество казуси;
- възможност за събеседване и обмяна на опит;
- достъпно представена информация от експерти в областта на бизнес обученията;
- международен сертификат за завършено обучение (OEEC).

За повече информация относно предстоящия курс пo "Управление на човешки ресурси", както и програма на самото обучение, можете се свържете с нас на тел: +359 888 00 69 60 или на имейл:
office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
Ако още се чудите, какво да правите, след като празниците през януари свършат- ние имаме идея!
Новата група по Управление на човешки ресурси търси своите първи участници за 2017г.
Всички записали се до 31.12.2016г. се възползват от специална цена. Попитай каква на тел:0888 00 69 60 или на office@1bc.bg. Очакваме Ви!
изглед за печат
изпрати на приятел
Представяме Ви няколко основни предимства, поради които дистанционното обучение /e-learning/ променя нагласата на обществото и става все по-предпочитана форма в сравнение с традионните присъствени занимания.


Учащите получават точно това, което искат

Според съвременни проучвания съществува голяма разлика в нагласата към традиционното обучение. Все по-често желаещите да се квалифицират имат точно определени изисквания и желаят да поставят акцент върху специфични за тях точки от процеса на обучение. Цифровизацията на съвременното общество налага различни стандарти и докато част от хората държат на вечерни или съботно-неделни курсове, то други предпочитат достъпът до необходимата информация да бъде навсякъде и по всяко време.
В обобщение се съобщава, че студенти и курсисти имат следните критерии: възможност за мобилност по време на обучението, релевантност на информацията, заложена в предварителната програма, персонализирано отношение и обратна връзка върху индивидуалните пропуски.

По-бърза доставка

В момент, когато промените се случват по-бързо от всякога, ключово предимство на електронното обучение е скоростта, с която можете да достъпите съдържанието, което ви интересува. Дистанционните курсове намаляват времето за учебен процес между 25% и 60% в сравнение с традиционните курсове, тъй като:
- Сами определяте времето, което да отделите на учебна сесия;
- Не отделяте време за път, а вместо това се настанявате в любимия си диван;
- Можете да избирате върху коя част от материала да попадне фокуса ви, пропускайки вече известните факти;

По-ниски разходи

Заради бързината и лекотата, с която се доставя електронното обучение, разходите на фирмата доставчик намаляват. Това означава, че и самите вие можете да се радвате на пероснализиран и финансово достъпен вариант на квалификация.

Грижа за природата

Колкото и странно да звучи подобно предимство в класация за обучение, дистанционните курсове консумират почти 90 %по-малко енергия и произвеждат 85 % по-малко въглеродни емисии в сравнение с конвенционално обучение. По-малко гориво, с което да стигнете до мястото, по-малко хартия за учебни и рекламни материали, по-малко средства за настаняване, в случай, че не сте от града, където се провежда обучението.
И накрая- защо да не бъдем по-квалифицирани, спестявайки на природата поне едно дърво!

Дистанционните курсове на 1st Business Certificate предлагат възможност за квалификация в направленията:
Маркетинг и бранд мениджмътн;
Управление на човешки ресурси;
Финансов мениджмънт и инвестиции;
Фирмен мениджмънт;
Управление на разходите.

Можете да получите повече информация за избран от Вас курс на имейл:office@1bc.bg или директно на телефон; +359 888 00 69 60.
Отиди на страница  1 2 3 4