изглед за печат
изпрати на приятел
Здравейте, приятели и колеги,

След края на последното обучение по "Управление на човешките ресурси" на 1st Business Certificate и множеството запитвания от Вас за новия курс, искаме да Ви съобщим, че следващите дати ще бъдат през юли месец (13 - 14.07.2019 г.).

Защо е толкова е толкова ценно и предпочитано обучението ни по "Управление на човешките ресурси"?

• защото е насочено към хора без опит, които желаят да изградят кариера в областта на ЧР;
• защото даваме знания и умения, които са практични и надграждащи;
• защото издаваме признат международен сертификат;
• защото вярваме, че вашия личен успех е нашата мисия.

Заповядайте и Вие, за да разберете как да развиете вашия персонал от потенциални до ключови служители за Вашата организация. Ще научите какви подходи да използвате за оценка на изпълнението на Вашите служители. Също така, ще се запознаете с различни концепции за управлението и лидерството. Последните се явяват значими фактори, които съдействат за повишаване на мотивацията сред служителите, както и тяхната удовлетвореност, привързаност и ангажираност към организацията.

Информация за подробна програма, както и заявки за участие, можете да направите на тел: + 359 888 00 69 60 или на имейл: office@1bc.bg.
изглед за печат
изпрати на приятел
С радост Ви каним да се присъедините към обучението ни по "Маркетинг и бранд мениджмънт" на 1st Business Certificate!

В този модул ще научите за основите на маркетинга и неговите фундаментални концепции. Ще имате възможнот да научите как да насочвате клиентите си и кои фактори влияят върху тяхното поведение. В процеса на обучение ще разберете как да достигнете до определени целеви групи и как вашите продукти да ги привлекат и задържат. В този контекст ще усвоите практически умения: как да сегментирате един пазар; да дефинирате пазара чрез специфични характеристики; как една компания може да диференцира продуктите си от конкуренцията си и др.


Основната ценност на този модул е обучението на участниците за маркетинговия микс.

Как да създадете уникален продукт?
Коя цена желае да платят вашите клиенти?
Кои канали за разпространяване работят най-добре за вашия продукт или услуга?
Как да разкриете уникалността на вашия продукт или услуга на потенциални клиенти?
Кои комуникационни инструменти са най-ефективни?

На всички тези въпроси ще бъде отговорено в този модул чрез практически задачи и инструменти. И накрая, но не на последно място, всеки урок ще бъде обсъден от Вас с наш експерт в областта на маркетинга.


За повече информация и пълна програма може да се свържете с нас на мобилен номер 0888 006 960 или да ни пишете на office@1bc.bg.

Очакваме Ви!
изглед за печат
изпрати на приятел
Готови ли сте за новото ни обучение насочено към всички, желаещи да навлязат в областта на човешките ресурси.
Международно сертифицираната програма на 1st Business Certificate представлява съвременен метод за квалификация, насочен към потребностите на актуалната бизнес среда.
Заповядайте, за да разберете как най-успешно да подбирате, обучавате и управлявате Вашите служители, така че да ги превърнете в ключов фактор за успеха на компанията.

Очакват Ви:

• висок стандарт на обучение, съобразен с условията на Международната мрежа за бизнес образование (IBEN)
• специално подбрани теми
• интерактивни и практически насочени теми
• множество казуси
• възможност за събеседване и обмяна на опит
• международен сертификат за завършено обучение

Заявете своето място до 03/05/2019 г. и вземете 10% отстъпка от стойността на обучението!

Свържете се с нас, за да разберете каква е пълната програма и възможността да вземете участие, на моб. номер 0888/ 006 960 или като ни пишете на office@1bc.bg.
изглед за печат
изпрати на приятел
С радост обявяваме датите за традиционното прoлетно обучение по HR на 1st Business Certificate!
За посрещане на най-свежия от всички сезони сме подготвили съвременни и полезни техники, с които лесно да откривате подходящите служители за всяка позиция!
В рамките на календарния уикенд (23-24 март) ще засегнем най-честите въпроси, пред които е изправен всеки специалист “Човешки ресурси“:

- Техники и методи за привличане на персонал;
- Видове интервюта и оценка на кандидатите;
- Назначаване. Трудово-правни отношения;
- Модели на управление на служителите;
- Развитие и надграждане на знания за назначените служители;
- Мотивацията и нейното практическо значение;
- Отношенията: Служител-Пряк Ръководител-HR. Екипната комуникация.

Нашият екип от доказани професионалисти ще се погрижи и този път да си тръгнете с много нови знания и разбира се, международно признат сертификат!
За повече въпроси и заявки за участие: 359 888 00 69 60; office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
И през 2019г 1st Business Certificate Bulgaria продължава да мисли за удобството на своите клиенти, предоставяйки съвременни методи за квалификация!
Ако в новогодишната нощ сте си пожелали нови кариерни предизвикателства и усъвършенстване на уменията, ние сме тук, за да помогнем за тяхното осъществяване!
Научете за атрактивния и достъпен метод на квалификация, който предлага онлайн системата ни.
Пълна свобода на действие 24/7 без ограничения в срока за завършване.
Сега е моментът да започненте Вашата професионална подготовка!

Предлагаме Ви да изберете между най-търсените курсове:

- Управление на човешки ресури;
- Маркетинг и бранд мениджмънт;
- Финансов мениджмътнт и и инвестиции;
- Фирмено управление.


Без значение дали сте начинаещи, с мечти за развитие или специалисти с желание за международно сертифициране на знанията, ние Ви очакваме!
Пълна програма на обученията, както и информация за записване в избраната сертификационна програма, можете да получите на: + 359 888 00 69 60 или office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
От 2019г екипът ни с радост обявява нов присъствен уикенд модул „Финансов мениджмънт и инвестиции“. В рамките на сертифицирания двудневен семинар участниците ще се запознаят с:

- Видовете инвестиционни решения;
- Източници на финансиране;
- Финансово планиране и финансови показатели;
- Лизинг, кредит, овърдраф;
- Рискове, свързани с кредитирането.

Придържайки се към високия стандарт на преподаване, имаме удоволствието да си сътрудничим с утвърден професионалист в изграждането на финансови и застрахователни решения за частни и корпоративни клиенти.
Всеки завършил програмата получава международен сертификат, лицензиран от OEEC и TUV Austria.

За повече информация относно планираното обучение, програма и заявки за участие:+ 359 888 00 69 60; office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
За всички желаещи кариера в направление Човешки ресурси, както и за нашите скъпи колеги, вече реализирани в бранша, обявяваме първото за 2019 година събитие по “Мениджмънт на човешките ресурси“.

В студения месец януари Ви предлагаме ползотворен уикенд, през който да засегнем едни от най-дискутираните и винаги актуални теми като:

- Съставяне на критерии за подбор на персонал;
- Методи за набиране на нови служители;
- Способи за допълнителна квалификация на служителите;
- Видове управленски стилове и мениджмънт на персонала;
- Регулярна оценка на екипа;
- HR отделът като медиатор в процеса на комуникация.

Нека заедно да поставим началото на една успешна и резултатна 2019г! За записвания до 31.12 ние, от 1st Business Certificate, сме подготвили празнична отстъпка!

За повече информация относно предстоящото събитие, актуални промоции и подробна програма, можете да получите на +359 888 00 69 60 или на имейл: office@1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
Коледен комплимент от 1st Business Certificate!
Всеки избран от Вас курс до 31.12 е с отстъпка от 10%.

Попитайте ни и за коледните изненади при записване на повече от един участник!
Очакваме Ви на тел: + 359 888 00 69 60 или office@1bc.bg!
www.1bc.bg
изглед за печат
изпрати на приятел
През последните години фокусът на HR-отделa се измества все повече към удовлетвореността и ангажираността на служителите. Неминуемо промените се отразяват и в цялостния процес по подбор, анализ на кандидатури и наемане на хора. В днешно време ставаме свидетели на постепенното автоматизиране на голяма част от оперативните дейности, а роботизацията става все по-ключов фактор от ежедневие ни. Благодарение на иновативни софтуер решения, специалистите по човешки ресурси успяват да поставят фокус върху създаването на контакти, търсенето и комуникирането с потенциално нови служители.
През текущата година няколко големи тенденции успяха да се наложат и в HR-практиката:

Отдалечено работно място

Да работиш виртуално от дома си, любимото кафене или в парка вече не е чак толково странна алтернатива. През последните две десетилетия обемът на работещите дистанционно служители се е увеличил четири пъти. Значителна заслуга за това има VPN -технологията, която позволява да превърнете почти всеки един компютър във своето работно място.
Можете да си представите колко много се увеличават шансовете на една организация да открие подходящи служители, отговарящи на специфичните критериите и фирмена култура. Единственото условие остават добрата интернет връзка, няколко софтуер приложения и мотивирани HR-специалисти, които да реализират идеята. Имайки предвид, че тези инструменти продължават да се усъвършенстват с всеки изминал ден, едва ли тази тенденция скоро ще затихне.
Ползата е взаимно изгодна. От гледна точка на бизнеса това дава достъп до повече човешки ресурс, а за служителите остава привилегията да балансират успешно работата и личен живот.

„Сляпо“ наемане

В процеса на подбор и интервюиране личните ни предразсъдъците не рядко влияят върху избора на кандидат. Как да изключим или намалим тяхното влияние? Провеждането на „слепи“ интервюта става все по-практикуван метод за подбор.
Съзнателното деизнформиране от първичната информация (години, пол, раса, религия и други) ни дава свободата да подходим непреднамерено, като по този начин изборът ни се базира единствено на качествата и постиженията на кандидата. На пазара вече има налични софтуери, които автоматично премахват тази информация от приложеното CV.
По този начин подборът става по- справедлив, по-разнообразен, а резултатът е по-широко-скроен екип от професионалисти.

Игровизация

Тази техника се използва от почти всички индустрии и браншове. Да представиш работния процес като игра и да ангажираш служителите да участват в нея може да има много предназначения. Игровизацията е процесът на въвеждане на елементи от игри в дадена кампания или инициатива, като това увеличава неимоверно ефекта от нея. Често означава въвеждане на игрови елемент на места, където той по принцип не съществува. В бизнеса една такава игровизация може да предостави информация за поведението и реакциите, както на определен служител, така и на екипа като цяло.

Пасивни кандидати

Съвременното ежедневие все по-често е организирано около търсенето на пасивни кандидати. В днешно време предимствата на социалните мрежи правят контакта с този тип потенциални служители много по-лесен. По този начин бързо могат да се открият и опознаят добри професионалисти, които обаче все още не са стартирали процеса си по търсене на ново работно място. В HR-професията търсенето на висококвалифицирани професионалисти в социалните мрежи постепенно се превърна в ежедневие. В зависимост от платформата, която ползвате, този способ предлага възможността да се сдобиете с представа за кариерните интересите на съответния човек, за това какво търси и дали е готов да направи промени в кариерен план.

изглед за печат
изпрати на приятел
Каним Ви да се присъедините към последното за годината обучение, насочено към всички, желаещи да специализират в областта на човешките ресурси.
За участие в международно сертифицираната програма на 1st Business Certificate не се изисква предварителен опит или икономическо образование.
Тя представлява съвременен метод за квалификация, насочен към нуждите на актуалната бизнес среда.

Заповядайте, за да разберете как най-успешно да насочвате мотивацията на Вашите служители, така че да ги превърнете в ключов фактор за успеха на компанията.
Ние ще Ви съдействаме да разберете как да откривате, развивате и поддържате потенциала им в изграждането на стабилен и ефективен колектив.

Обучението е подходящо за:

• начинаещи без опит, които желаят да изградят кариера в конкретна област;
• служители, които имат нужда да актуализират знанията си;
• служители, решили да сменят отдела, в който работят;
• специалисти, които се нуждаят от международно сертифициране;
• мениджъри от различни нива, който желаят да изградят мотивиран и сплотен екип.

Информация за подробна програма, както и заявки за участие, можете да направите на тел: + 359 888 00 69 60 или на имейл: office@1bc.bg. Очакваме Ви!
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7