изглед за печат
изпрати на приятел
Маркетингът, като начин на мислене и професия, е колкото динамичен и интересен, толкова и предизвикателен. В цялостното си многообразие той обхваща интересни теми от сферите на психологията, социологията, икономиката, изследване на данни и т.н.

Именно затова благодарение на практично ориентираното онлайн обучение на 1BC по Маркетинг, бързо и лесно ще можете да навлезете и разбирате основните му концепции и принципи, които да прилагате в кариерата си.
Ще имате възможност да научите как да насочвате клиентите си в изборите им и кои фактори влияят върху тяхното поведение. Ще разберете как да достигнете до определени целеви групи и как вашите продукти да ги привлекат и задържат. Ще може да се запознаете с различни и значими маркетингови казуси в хода на онлайн обучението, с които да усвоите нови и важни практически знания.

Съдържание на онлайн обучението:

 •  Основните принципи на маркетинга
   Разбиране на потребителското поведение
   Маркетингово сегментиране
   Идентифициране на целеви пазари
   Маркетингови изследвания
   Маркетингови инструменти
   Маркетингов микс
   Политика по договаряне


Уменията, които ще усвоите:
 как да идентифицирате потребностите на целевата група
 как да сегментирате пазара, на който оперирате
 как да изготвите маркетингов план
 как да направите маркетингово проучване и последващ анализ
 как вашата компания може направи продуктите си разпознаваеми

Онлайн обучението Ви дава предимство да:
 учите вкъщи с темпове, определени от вас
 придобиете актуални и практически знания
 получите помощ от професионалисти, като отправите вашите запитвания
 получите международно признат сертификатОтговор на често задавани въпроси
 Нужни ли са предварителни знания, за да започна курса?
Не. Този курс е предназначен за начинаещи без опит, които желаят да изградят кариера в конкретна област или служители, решили да сменят отдела, в който работят.

 Как преминава обучението?
Ще получите личен акаунт, чрез който ще имате достъп до материалите на 1BC. Не е необходимо да закупувате или четете допълнителна литература. Получавате всичко, което Ви е необходимо, за да започнете своето онлайн обучение. Няма фиксиран срок за приключване на програмата. Динамичността се определя от всеки участник.
Електронната платформа на 1st Business Certificate е достъпна по всяко едно време и от всяко едно място. Срокът за достъп е 365 дни.

 Онлайн обучението по Маркетинг включва ли практически упражнения?
Да. Нашият курс е практически ориентиран, а с помощта на нашите преподаватели винаги ще имате навременна обратна връзка за изпълнението на практическите задачи.

 Ще мога ли да започна работа след успешно завършване на това обучение?
Да. След успешно полагане на изпит след края на обучението, Вие ще получите международно признат сертификат, който ще удостоверява Вашите познания. Това ще ви даде предимство пред всеки друг кандидат за работа.

Благодарение на гъвкавостта на системата 1BC за дистанционно обучение, вие ще можете да учите навсякъде и по всяко време. Възползвайте се от нашето онлайн обучение по „Маркетинг“.

Ако имате допълнителни запитвания винаги можете да се обърнете към нас на мобилен номер +359 888 00 69 60 или на имейл адрес office@1bc.bg.

Очакваме Ви!