изглед за печат
изпрати на приятел
Дистанционните обучения на 1BC Ви предлагат възможността да се сертифицирате в едни от най-динамичните съвременни области на бизнеса:

• Управление на човешките ресурси
• Маркетинг и бранд мениджмънт

• Финансов мениджмънт и инвестиции
• Фирмено управление

1st Business Certificate предлага съвременна и удобна форма на придобиването на практически знания и умения, като процесът преминава гъвкаво и съобразно вашата лична ангажираност.
Дистанционните ни обучения Ви дават уникалната възможност да усвоите висококачествени знания и умения. Те са с практическа насоченост и включват множество казуси и задачи, приложими в реална работна среда. Така ще можете да надградите професионалнате си качества, за да бъдете в ритъм със съвременните тенденции на добрите практики.

Дистанционните обучения на 1BC Ви предлагат опцията да надграждате себе си от всяка точка на света, в удобно за вас време, в комфорта и уюта на собствения ви дом.
Не на последно място, нашият екип ще се погрижи за своевременната обратна връзка, предоставяйки рецензии, отговори и допълнителни примери на всички решени от Вас задачи.

При желание да се включите в дистанционна форма на обучение, моля, свържете се с нашия екип на тел: 0888 00 69 60; 0889 10 41 51 или на имейл: office@1bc.bg