изглед за печат
изпрати на приятел
Сигурно няма човек, който към днешна дата да не се е сблъсквал с досадните pop-up реклами. Колкото и да са досадни обаче трябва да признаем, че всеки от нас вече е свикнал да получава информация през всевъзможни маркетингови канали. Обменяме данни, идеи, мнения, възможности, информирайки себе си и другите с все по-динамични темпове. Имайки предвид реалността, в която живеем, всички ние неофициално можем да се наречем маркетолози.
Повечето от нас ежедневно продават нещо: стоки, услуги, идеи, проекти, бранда, за който работят и необходимостта от маркетингови познания и изграждане на успешни стратегии изведнъж се оказва не просто задължение на определен отдел във фирмата. Защото кой би се отказал от още малко умения в професионалния си инструментариум, за да завоюва мечтаната работна позиция или да получи така желаното увеличение на заплатата?


Ето и няколко от преимуществата да имате Маркетинг знания:

1. Научавате се да слушате:
Маркетолозите непрекъснато слушат, търсят начини да максимизират възможностите, да подобрят взаимоотношения и да се свързват с нови хората. Но ключовият момент тук не е това да станеш добър слушател, а да ръководиш процеса активно. С помощта на основните маркетингови инструменти всеки един от нас може да подобри комуникацията си с клиенти, парньори, фокус групи, достигайки активно до заинтересованите страни. Безспорно това е важно- без значение в коя сфера работите!

2. Взимаме по-добри решения
Независимо дали сте йога инструктор, търговец или ръководител на екип инструментите, с който борави маркетинга, ще Ви помогат за правилното интерпретиране на данни във вашето ежедневие. Определяйки коректно нуждите на своите клиенти или хора от екипа ви, печелите предимството да се възползвате от всички възможности на бизнес средата. Най-важното за постигането на успеха е да се научим да мислим креативно, излизайки от традиционните рамки.

3. По-добро приоритизизране
Правилното съобразяване на ресурсите ни позволява по-лесно да оргазнизираме задачите си, постигайки успех. Посредтвом техниките на маркетинга имаме възможност по-лесно да анализираме средата, в която сме поставени, да прогнозираме необходимите човешки и материални ресурси, да позиционираме по-умело себе си или фирмата, която ръководим.

Бъдете креативни относно това към кого насочвате своите ресурси, как достигате своите клиенти или партньори най-важното- и как да направите повече с по-малко средства! Усвояването на стратегически умения за пазара в крайна сметка ще ви помогне да се превърнете във високоефективен професионалист, който по-лесно достига набелязаните цели.

Разберете за възможностите, който предлагаме в изграждането на маркетингови умения.
Вижте повече информация за предстоящия модул „Маркетинг мениджмънт“ 10-11 февруари, академично разработен от австрийски професионалисти с водещ лектор от най-големия икономически универитет в страната.
За повече информация:+359 888 00 69 60; office@ 1bc.bg